nlenfrdeitptrues

Vakantie!

vakantieAan iedereen een fijne vakantie! De vakantiedagen voor het schooljaar 2017-2018 vind je op deze Kalender.
Voor inlichtingen en inschrijvingen kan je terecht op het secretariaat tot en met woensdag 5 juli en vanaf donderdag 24 augustus, of op afspraak via het schoolnummer 09/3692391

.

Sportpret met o.a. de oudste kleuters

Spetter spetter spat op onze waterspeeldag werd iedereen goed nat!
Opwarmen wat niet nodig want de zon was volledig van de partij. We gingen van start met een gezamenlijke dans op de speelplaats. Daarna gingen we naar de klas om onze badkledij aan te trekken. De klas van juf Titania kwam bij de allerkleinsten een handje toesteken om aan- en uit te kleden en in te smeren. Eenmaal ingesmeerd kon de prent beginnen. Het water bracht een aangename verkoeling op deze warme dag. Als kers op de taart sloten we de dag af met een heerlijk hoeve-ijsje. Smakelijk!

Waterpret met onze jongsten

Door de tropische temperaturen viel onze kleutersportdag in het water. Als alternatief organiseerden we een watersportdag op onze eigen school met putwater. Hier krijg je een beeld van waterspelen in onze tuin.

Yoga met kleuters

De kleuters van juf Katrien / juf Els konden op de langste dag van het jaar genieten van een sessie yoga in onze tuin. Kijk je mee?

Subcategorieën